Kane Williamson Hindistan ile olan arkadaşlığı hakkında Virat Kohli kaptan açılır – Firstcricket Haber, Firstpost

Related Articles

Mumbai: Yeni Zelanda kaptan Kane Williamson yan Virat Kohli birlikte oyun oynadı, ve genç yaşta Hintli mevkidaşı journey yakından takip etmekte söyledi için “şanslı kendisi” olarak görüyor.

Hem Williamson ve Kohli sonra oyunun günümüz büyüklerden oldu beri Hindistan kaldırılıp olan Malezya, 2008 ICC U19 Dünya Kupası’nda yer aldı.

“Evet, birbirlerine karşı oynamak için çok şanslıyız. Genç yaşta tanışıp (Kohli) onun ilerleme olarak yolculuğuna izleyin harika oldu,” Williamson’Bağlı Star Spor show ‘Kriket söyledi.

Infact, aynı zamanda, Ravindra Jadeja, Trent Boult ve Tim Southee gibi oyuncuların yer aldığı 2008 U19 Dünya Kupası, yakın yarı finalde Williamson’ın Yeni Zelanda yendi Kohli Hindistan oldu.

2019 ICC Dünya Kupası finali için Yeni Zelanda öncülük eden Williamson, aynı zamanda Kohli ile olan arkadaşlığı hakkında konuştu ve son birkaç yıldır oyun hakkında dürüst görüşler paylaştılar ” dedi.

“Çok ilginçti, birbirlerine karşı uzun bir süre için oynamak zorunda kaldık” dedi.

“Ama aslında, muhtemelen son birkaç yıldır sadece oyun, biraz dürüst düşünceler görüşlerimizi paylaştık ve rağmen, belki de bazı ortak zemin bulundu, farklı bit küçük fiziksel açıdan oyun ve sanırım alan karakterler,” diye ekledi Williamson üzerinde olabilir.

Güncelleme Tarihi: Jun 07, 2020 17:48:45 İST

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories