Yeni fragmanları: Lovecraft Ülke, Perry Mason, Jedi Tapınağı Meydan okuma, ve daha fazla

Related Articles

HBO Max ve AT&T yollarını arıyordum ederken kaçınılmaz olarak HBO bozar, aslında yeni hizmeti hakkında çok severim. App küratörlüğünü golleri için Netflix sayesinde daha göz atmak için çok daha güzel. Ama bana asıl çarpıcı hizmetini daha önce akış olamadığım hangi film Studio Ghibli Katalog en olmuştur.

İzledim Komşum Totoro hafta sonu yıllar sonra ilk kez. Hikaye (belki de çok basit!) hatırladım daha basittir ama hikayeyi hatırladım, çok daha çekici. Ghibli çok iyi sonraki filmler aynı anda tüm gerçek, ilginç ve yayılarak sihirli hissediyorum dünyalar inşa yapmaya devam edeceğini gerçekten ne kapsıyor.

Meslektaşım Sam Byford benim sadece dalış yapıyorsanız filmler Ghibli için bir başlangıç kılavuzu yazdı. Henüz filmlerin çoğu görmemiştim, ve bu daha fazla görmek heyecan verdi.

Bu hafta ve aşağıda geçen hafta yedi römork göz atın.

Lovecraft Ülke

Lovecraft Ülke HBO gelen en ilginç şovlarından. Serisi ırkçı tehditler ve (Lovecraft’in ırkçılık adresi için de potansiyel olarak zorlayıcı bir yol gibi görünüyor, bazı yeni uyarlamalar yapmış) Lovecraftian canavarlar eklendi dehşeti ile uğraşan Jim Crow Amerika boyunca bir yolculuğa üç siyah yolcuları takip eder. Gösteri Ağustos ayında biraz zaman başlıyor.

Star Wars: Jedi Tapınağı Meydan

Disney arkasındaki formül aldı Gizli Tapınağın efsaneleri ve yapı Star Wars etrafında meydan okuma temalı, yani bu çocuklar bir hit olacak sanıyorum. Fragmanı bunu vurgulamak değil, ama Ahmed En İyi tarafından barındırılan gösterirse kim Jar Jar dile getirdi. Dizi bu hafta ilk planlanıyordu, ancak Haziran 10 itilmiş oldu.

Bayan Juneteenth

Bayan Juneteenth Teksas ve iki başarı bulmakta görmek farklı hedefleri bir yarışmayı kazanmak için çalışan anne ve kızı hakkında kuşak bir dram. Film Sundance girişten sonra bazı olumlu eleştiriler aldı, ve şimdi, bu cümle, 19 Haziran geniş bir yayın gidiyor.

Freestyle Love Supreme Ediyoruz

Süre Hamilton kayıt Disney Artı gelecek ay, Hulu ait Freestyle Love Supreme, Lin-Manuel Miranda tarafından oluşturulan-hop doğaçlama grubu eş, öncelikle Disney inecek bir kalça ile ilgili bu belgesel için gidiyor. Yeterince Miranda gidemeyen insanlar için belli bir saat gibi eğlenceli görünüyor. Belgesel Cuma günü gelip alacaktı ama … grup çıkışından ertelemeye karar verdi Siyah Hayatını Konu hareketi ve Amerika Birleşik Devletleri arasında polis vahşetine karşı devam eden protestoları, dikkatini dağıtmak için değil.

Perry Mason

HBO’NUN yeniden bir bakalım Perry Masongerçekten eğlenceli gibi görünüyor ne (slash avukat) klasik dedektif rolünde Matthew Rhys olan, klasik whodunnit dizi tarz. 21 Haziran başlangıçları olur.

Rüya yazım

Netflix Hint Amerikalılar sık sık üstüne son iki yılda buraya nasıl ve neden üzerinde duruldu Scripps Ulusal İmla hakkında yakında bir belgesel var. Daha önce bu hafta geldi.

Bir Bahçe

Var olmayan bir film için bu sütun için alışılmadık bir şey var: bir römork. Geçen hafta, Astar yönetmen Shane Carruth sonraki filmi açıklamak amacıyla birlikte (en azından kısmen diğer filmlerden çekim kullanarak) kesti bu yaklaşık on yıl-eski fragman yayınlandı, Bir Bahçebak istiyorum. Şimdiye kadar nihai sonucu görmek pek mümkün değil gibi ne yazık ki, bunca yıl sonra, öyle görünüyor. Carruth istifa filmcilik söyledi, ve o oldukça sinirli görünüyor Hollywood ile.

More on this topic

Popular stories