Avrupa müsabakalarda UEFA yasağı gizlilik pelerin Manchester City mahkeme önünde meydan

Related Articles

Cenevre: Gizlilik nadir bir düzeyde Pazartesi eğer Manchester City, iki sezondur Avrupa yarışmadan kovulan kalacak eğer karar açılan dava pelerinler.

  Gizlilik pelerin UEFA yasağı Manchester Kentin mahkeme meydan okuma öncesinde Avrupa müsabakalarda

Manchester City oyuncuları bir hedefe kutlamak. AP

Spor Tahkim Mahkemesi, İsviçre ve İngiltere’de avukatlar bağlama video konferans bağlantısı ile bir temyiz duruşması için gizli bir yerde üç gün yapılacak.

Tabanlı Lozan-mahkeme Cuma günü hem Şehir içi hem de UEFA davası için gizlilik talep söyledi. Ne parti için yorumladı Associated Press.

Her tarafı ve mahkeme tarafından seçilen üç CAS yargıçları — kimlikleri — de yoğun biçimde incelemiş, hukuki bir mücadele içinde korunmuştur.

Şehir, Abu Dabi Kraliyet ailesine ait, birkaç yıl boyunca kulüplerde mali dürüstlük kurallarına uymak UEFA yanlış iddialar vardır.

Bahsi kulübü futbol ve bazı spor severler iktidar organları için güvensizlik kabile sadakat sürülen bir durumda yüksek.

Eğer Şehrin itiraz başarısız olursa, dünya futbolunun en değerli kulübü yarışmadan iki yıl sürgün sırasında UEFA ödül parası milyonlarca dolar ve bazı yıldız oyuncular yüzlerce kaybetmekle karşı karşıya.

UEFA için yenilgi Finansal Fair Play (FFP) ilkesini zedeleyecek, 55 üye ülkeler arasındaki futbol ekonominin istikrar kazanmasına yardımcı olur diyor.

Yargıçlar karar ne olursa olsun, Şehir hala bu sezon Şampiyonlar Ligi kazanmak için bir rakip olduğunu.

CAS panel kararını beş ay UEFA Corona salgını nedeniyle oyun durakladı sonra Ağustos ayında 16 özgeçmiş tur önce bekleniyor.

DAVA

Şehir Şubat ayında kulübün mali izleme ve araştırmacılar ile işbirliği yapmadığı UEFA FFP kuralları “ciddi ihlaller” için cezalandırıldı.

Soruşturma açıldı UEFA tarafından atanan uzmanlar sızan kulübü belgeleri sonra Alman Dergisi bildirildi Der Spiegel 2018 Kasım ayında.

Yayınlanan kanıt 2012-16 gelen sponsorluk anlaşmaları boşuna Şehir aldattı UEFA göstermek için çıktı ve Abu Dabi destekli şirketlerin devlete bağlı gelir kaynağı sakladı.

Bir UEFA-Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Kupası 2022-23 sezonuna kadar oynamaktan panel hariç Şehir yargılamak atandı.

Şehir aynı zamanda Şampiyonlar Ligi para ödülü olan, geçen sezon çeyrek finale ulaşmak için UEFA ödeme ile üçüncü neredeyse bir 30 milyon avro 33.9 milyon ($) para cezası verildi.

Kulüp hata yaptığını reddediyor.

“Bu süreç ile işbirliği yaptık,” City CEO’su Ferran Soriano Şubat ayında söyledi. “İddialar doğru değil, reddedilemez kanıtlar olduğuna inanıyoruz belgeler ve destek uzun bir liste kurtardık.”

KANIT

“Futbol Sızıntı” serisi yayınlanan iç kulüp belgeler büyük olasılıkla şimdi Portekiz’de ev hapsinde tutulan bir hacker tarafından elde edildi.

Şehir asla belgelerin geçerli olduğu tartışmalı olan, ama kanıt çalıntı ve bağlam dışı olduğu bildirildi savundu.

CAS önceki durumda yasa dışı elde edilmiş delil kullanmak İsviçre Yüksek Mahkemesi tarafından onaylandı olmuştur.

Bir iç e-posta Şehir yetkilileri dünyanın 50 en iyi avukatlara “yerine izleme bir önceki turda cezayı kabul UEFA dava için On milyonlarca dolar harcamak için tercih ettiğini söyledi.

UEFA FFP de uyması zorunlu olan Şehir tarafından sunulan finansal hesapları birkaç yıl verebiliriz. Bu belgelerin uzman tanık ifadesi ve adli inceleme CAS duruşmasında anahtar olması muhtemeldir.

ÖNCEKİ DAVALARDA

Geçen Kasım ayında, CAS paneli UEFA mevcut soruşturma usul gerekçesiyle dışarı atılır Şehir girişimi reddetti. Kabul üç CAS hakimleri endişe verici olduğunu “UEFA tarafından dava hakkında kaçağı yazanlar şehre saldırdı.”

Bu durumda, iki Şehir Londra merkezli firmalar ve Gazi Olimpiyat hukuk Danışmanı François Carrard İsviçre odalarından avukatların korudu. Yasaklama kararı sonrasında, kulüp başka bir üst Londra avukat, David Pannick tuttu.

2014 UEFA FFP yaptırımların ilk dalga sahibi Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi ödül paralarını 20 milyon Euro 18 milyon ($) ödemeyi kabul Şehir ve Katar gördü.

Bu cezalar UEFA Şehir taraftarların öfke dolu ve şüphe FFP onların zengin yeni sahipleri ile iddialı rakipleri tarafından harcama engellenerek katlı kulüpleri korumak için tasarlanmıştır.

UEFA 2009 yılında sistem oluşturmak için, küresel mali krizden çıkışta, yarışmalar için her yıl niteliğindeki 200-artı kulüplerin mali izlemek için oy kullandı. Kulüpler ticari gelir ve transferler ve ücret harcamaları kesme yaklaşımı bile gerekir. Sahipleri ile bağlantılı fırsatlar adil piyasa fiyatları ile ayarlanmalıdır.

FFP sistemi geçerli CAS Türk kulübü Galatasaray itiraz başarısız olunca 2016 yılında rekabet hukuku ile uyum içinde ve yönetildi.

Galatasaray UEFA Şehrin davranışta bulunan kötü niyet yoktu o UEFA diğer kulüplere zorunlu olan tamamen finansal durumlarda AC Milan ve sadece birkaç gün önce, Türkiye Ligi lideri Trabzonspor dahil olmak üzere bir yıllık yasağı-servis.

Şehir iki yıl boyunca yasaklanan ilk kulüp.

EKSTRA ZAMAN

CAS kararı bu sezon Şampiyonlar Ligi etkilemez.

Şehir İspanya 16 turunun ilk ayağında 2-1 Real Madrid açar. UEFA yarışma tamamlamak için bu ay karar verecek.

Eğer Şehrin yasağı onadı ise, henüz unvanını koruyan ve Süper Kupası UEFA Şampiyonlar Ligi galibi karşı oynamaktan men Avrupa Şampiyonu olabilir.

Şehir de bu sezona kadar UEFA Şampiyonlar Ligi runner olması muhtemeldir. Avrupa yasağı İngilizce takım şu anda Manchester United yerleştirilen beşinci Şampiyonlar Ligi grup sahne giriş ödülü olur.

More on this topic

Popular stories