Amazon depo işçi dava iddia ediyor ‘özensiz temas izleme’

Related Articles

Amazon karşılama merkezi depo.

Getty Images

Amazon amiri Corona vardı Derrick Palmer öğrendiği zaman, derhal şirketi haberdar.

Amazon’un Staten Island tesisi Palmer, bir işçi, JFK8 “olarak bilinen virüs var ve muhtemelen yayıldı ben bu kişi ile irtibat halindeyim, onlara anlattım,” dedi.

Palmer Amazon ev ve Karantina gitmesini söyler emin oldu.

Bunun yerine, her zamanki gibi ertesi gün işe başlamak için söylemişler, Palmer CNBC söyledi.

Şimdi, Palmer ve 2 diğer JFK8 işçi var dava açtı o izlemek ve işçiler arasında Covid-19 Corona yayılmasını önlemek, kamu sağlık kuruluşları tarafından sağlanan uygun kurallar, bu tür Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri olarak takip etmek başarısız olduğunu savunarak, şirketin çabaları sorgulamayı gerektiriyor.

Corona salgını için Amazon’un yanıt depo çalışanları, politikacılar ve Başsavcı tarafından eleştirildi. Amazon çok yavaş çalışanlar güvende tutmak için kişisel koruyucu ekipmanları, sıcaklık kontrolleri ve diğer araçları sağlamak için çabalarını taşındı savunuyorlar. Şirket ve CEO Jeff Bezos onun bu suçlamaları geri itti diyerek Amazon gitti “büyük çaba” Corona işçileri korumak için.

Amazon uygun bir cephe oluşturmaya çalıştı”,” ama yeterince yol, “özensiz temas İzleme dahil olmak üzere bir dizi virüsten korunmak için başarısız olan dava, Çarşamba günü ABD Bölge Mahkemesi, New York Doğu Bölgesi için başvurdu iddia ediyor.” Geçen hafta, şirket JFK8 birden fazla yeni vaka çalışanları haber, dava göre.

Çalışanların maddi tazminat isteyen yok ama Amazon kamu sağlık standartlarını takip gerektiren bir tedbir için mahkeme soruyor.

İşçi kişileri takip kasıtlı arkadaşları virüsü bulaştı kim hakkında bilgi gizlemek bazı durumlarda ve en temel adımlar düşüş ise bile “Amazon temas izleme için ‘sorumluluk iddiasında”,” ortak Adalet, Halkın Adalete Karşı yasal gruplar nezdinde ve Yol New York Yapmak olan dava göre.

Her zaman federal ve yerel sağlık yetkilileri rehberlik merkezi (CDC), Dünya Sağlık Örgütü, kendi işyeri sağlık ve güvenlik uzmanları ve bağımsız bir epidemiyoloji de dahil olmak üzere takip ettiğini Amazon açıklamada CNBC söyledi. Kontak izleme etrafında CDC yönergeleri takip eder ve süreci çalışanların yerinde ve ne kadar süre için olduğu gibi kamera görüntüleri ve verileri Gözden Geçirme içeren şirket dedi. Amazon da bireylerle görüşme yapar dedi.

Devlet sağlık ve güvenlik düzenleyici kurumlar Mart ve yerinde yapılan incelemeler geçti bu yana 91 tesisleri denetlenmekte olan Amazon ekledi.

Dava Amazon iddiaları ne yanlış yaptığını

Amazon temas izleme çalışmaları çeşitli kusurları olduğunu iddia ettiği hangi dava ortaya konuyor.

Covid-19 için olumlu Amazon çalışan testlerden sonra, şirket kameralardan çalışanların birey ile etkileşim olabilir belirlemek ve virüse maruz kalmalarına sitesinde video görüntüleri inceler. Şirket çalışanları bilgilendirir ve Karantina yerleştirir.

Ama dava şirket sadece virüslü bir kişi ile yakın temasta olduklarını tespit etmek için kamera kayıtlarını incelemeler sırasında notları CDC önerir bu varlıklar daha eksiksiz bir resim elde etmek için enfekte bireysel görüşme.

Make the Road New York, davacılardan biri de Frank Kearl, personel Savcısı kamera kayıtları çalışan etkileşimleri için kapsamlı bir kaynak değil, dedi. Çalışanların çoğu işe birlikte sürmek veya tesis dışında gruplar halinde konuşmak. Yüksek olan çalışan banyolarda, trafik alanlarda güvenlik kameraları da olası değil, Kearl söyledi.

Enfekte olmuş bir çalışan, dava iddiaları tanımlanır önce ayrıca, Amazon sadece son 24 saati kapsayan kamera kayıtları inceler. “Yakın temas” 48 saat hastalık başlangıcından itibaren en az 15 dakika boyunca enfekte olmuş bir kişi 2 metreden daha yakın olan herkes “içeren CDC kılavuz notlar.”

Bu dava ile birlikte açılan bir bildiride, George Washington Üniversitesi’nde çevre ve iş sağlığı Melissa Perry, bir profesör Palmer Amazon yanıt değil yeterli temas izleme oldu “dedi.”

Amazon kendi kişi kendi sorumlu olup olmadığını Perry de çabalarını izlemeyi sorguladı. Dava Amazon işlemek için bağımsız, üçüncü taraf bir kuruluş getirmek için çağırır.

“Kontak izleme kişi izleyici, kişiler ve kişiler arası dürüst iletişimi kolaylaştırmak için güven yapı gerektirir,” Perry yazdı. “Depo çalışanları üzerinde Amazon’un güç ve misilleme riskini verilen, Amazon Bu işlemi gerçekleştirmek için yer iyi değil, ve iletişim izleme çabalarının bir parçası olarak işçiler röportaj vermiyor.”

Pozitif olgular hakkında bilgi de sıkıca tesisleri içinde kontrollü, dava göre. Amazon çalışanları “eğer enfekte olurlarsa başkalarına söylemekten kaçınmaya ve Amazon temas izleme gerçekleştirmek için kullanır yönlendiren şikayet iddia ediyor.”

Amazon Bu iddiasına, şirketin olumlu bir durumda haberdar olarak söylüyorum, hemen tüm site çalışanlara bildirir. Şirket gizlilik hürmeten gizli hasta kişinin kimlik tutar. Eğer başkaları ile tanı paylaştıkları çalışanlarının bağlı, Amazon ekledi.

Kearl davalarla ilgili bilgi ve iletişime açık olmak ve paylaşılan ihtiyacım izleme “dedi,” şeffaflık Corona daha fazla yayılmasını önlemek için kritik olduğunu da sözlerine ekledi.

“HIPAA yasaları ihlal etmeye, ama doğru kişi izleme gerçekleştirmek için onları istemiyoruz,” Kearl dedi. “Pozitif başkalarına söylememek insanlara CDC tarafından tavsiye edilmez.”

Amazon, ABD çapında yeni Corona vakalarının çalışanları bilgilendirmek için devam ediyor, ama olumlu virüs tesislerinde test eden işçilerin toplam sayısı sağlanmış değil. Sonuç olarak, Amazon işçileri 30 Mayıs son Amazon tesislerinde birkaç yeni vaka gösterir ABD crowdsourced Reddit elektronik onaylanan ve onaylanmayan durumlarda resmi olmayan bir çetelesini tutmaya çalıştılar.

Salgın İZLE: Covid sırasında bir Amazon depo içerisinin Neye benzediğini-19

More on this topic

Popular stories