SimCity geliştirici unutulmuş petrol rafinerisi simülatörü şimdi oynanabilir online

Related Articles

SimRefineryarkasında stüdyodan , bir unutulmamış petrol rafinerisi simülatörü SimCityoynanabilir bir oyun olarak yeniden keşfedilen ve web yüklendi, ArsTechnica raporlar. Bir göründü sonra oyunun varlığını geçen ay ortaya çıktı geniş kapsamlı rapor hakkında Maxis’ az bilinen iş simülasyonları bölümü. Şimdi, ancak, anonim bir kullanıcı var İnternet oyun yüklendiği Arşivaslında bir tarayıcı inşa sayesinde oynanabilir yerde DOSBox emülatör.

Oyunun keşifte sonra geldi Ars kapalı Maxis İş Simülasyonları hakkında uzun bir raporiş yapma SimCity studio girişimi-simülatörleri duruldu. Yakında, bir anonim Ars aslında bir kopyası olduğunu commentor bildirdi SimRefinery, elde edilen aracılığıyla onların hayali Mühendisliği bir arkadaş. Şimdi İnternet Arşive oyunu yükledim ki, herkes keşfetmek için ücretsiz.

Doğrudan tarayıcınızda oyun oynamaya başlamak için oldukça basit.
Ekran Görüntüsü: İnternet Arşivi

SimRefinery açıkça tamamlanmamış ve kendim oynamaya çalıştım hızlı bir şekilde, çok sayıda grafik hataları ile karşı karşıya kaldım. Herhangi bir talimat veya belgeleri de oldukça kısıtlı, zor oluyor ne ele almak için yapma.

Kopyası SimRefinery oyunun adı ve Maxis logosu ile basılmış basit beyaz bir etiket ile eski 3,5 inçlik bir disk üzerinde bulundu, SimCity var geliştirici. Söylendiğine göre, bu oyun asla bir petrol rafinerisi çalıştırmak için nasıl insanlara öğretmek gerekiyordu. Bunun yerine, prototip yapmak için Maxis yaptıran Chevron, enerji şirketi, bir petrol rafinerisi yüksek bir düzeyde nasıl çalıştığını göstermek olabilecek bir oyun istedim.

Oyun şu anki haliyle oynamak oldukça zor olsa da, harika bir hikaye için tatmin edici bir sonuç. Oyundan daha fazla ekran görüntüsü bulabilirsiniz üzerinden at ArsTechnicaya da denemek için oyun oynarken kendini İnternet Arşivi.

More on this topic

Popular stories