Twitch TwitchCop emote ‘kötüye’önlemek için kaldırır

Related Articles

“TwitchCop adlı platformdan bir emote kaldırıldı Twitch platformu akarsu.” Bu emote bir düdüğü çalıyor sıradan bir polis üniformalı bir çizgi film karakteri gösterir. Twitch için bir sözcüsü doğruladı Verge olduklarını kötüye kullanımı önlemek için emote “kaldırıldı” ama daha fazla ayrıntı vermedi.

Kaldırma polis kolluk tarafından George Floyd öldürülmesine yol açtığı vahşet ve ırkçılığa karşı devam eden Protestolar ile ilgili olduğu kabul edilebilir. Protestoları ABD geneline yayıldı gibi, sosyal medya memurları, biber gazı, coplar ve plastik mermilerle barışçıl protestoculara tepki olarak sebepsiz polis vahşeti videoları ile sular altında olmuştur.

Ancak yargılama sosyal medyada yorumlar o emote de olmuş gibi görünmüyor, kullanıcılar siyah flamalar troll veya taciz etmek için kullanmış olabilir.

“TwitchCop” bu emote.
Görüntü: Twitch

Twitch üzerinde duygulu izleyiciler tarafından livestreams tepki için kullanılan küçük resimlerdir. Bazı TwitchCop gibi“,” küresel duygulu, Twitch kendisi tarafından tüm akarsu boyunca kullanılabilir oluşturulur. Diğerleri Twitch Ortaklar ve sadece kendi kanalları (aka popüler flamalar) ve mevcut ortakları tarafından oluşturulur. Duygulu inanılmaz derecede çeşitlidir, ve olabilir farklı anlamlar kullanıldıkları bağlama göre.

“TwitchCop” bu emote platformun genel ifadeler için eklenmiş gibi görünüyor bir oylamadan sonra 2017 yılında. Bu emote için resmi liste aşağı alınmıştır ama yine de görüntülenebilir önbelleğe alınan bir URL üzerinden. Eğer gelecekte platforma geri olacak belli değil.

Twitch için bir sözcüsü söyledi Verge: “Proaktif kötüye kullanımı önlemek için TwitchCop bu emote aşağı çekme kararı aldık. Sürekli platformumuz üzerinde ortaya çıkan davranışlar ve dil adresleme sağlamak için politikalarımızı değerlendiriyoruz.”

More on this topic

Popular stories