PS4 için Resident Evil 3 ve Xbox ilk defa indirimli

Related Articles

Capcom versiyonu 3 Resident Evil PS4 indi ve nisan ayında Bir Xbox ve 20 $zaten Best buy’da var. Bunun yerine 60 $ödeme, sadece oyun disk sürümü için 40 $Ödeyeceksin. Bu görüldüğü için ilk fiyat düşüşü olur Her ikive meslektaşım Sam Byford benim gözden gelen paket dayanarak, bu oyun için makul bir fiyat gibi.

Mükemmel versiyonu ile karşılaştırıldığında Resident Evilbu oyun daha büyük. Bulunan bir çok hikaye eksik olan kısa bir oyun olduğu için Scorpio Blue. Sam, sonuç olarak, daha yepyeni bir oyun daha bir genişleme gibi geliyor notlar. O dedi, oynamak için görsel olarak çekici ve eğlenceli, ve oyun isimli 1 multiplayer-4 duruldu modu içerir YENİDEN Direniş. Yani bir fiyatına iki oyun almak gibi bir şey oluyorsun.

Apple iPad

Fotoğraf Vjeran Paviç / tarafından Verge

Ben yedinci nesil iPad için tam fiyat ödemek gerekmiyor mu neden başka bir hatırlatma işte. At Best Buy ve Amazon32 GB versiyonu için ($80 off) $250 döndü ve $128 GB tablet için 330 100 watt ($). Genellikle olduğu gibi, Best Buy renkler ve depolama yapılandırmaları en iyi seçim var, ve eğer isterseniz curbside pikap düzenleyebilirsiniz. Amazon Bu fiyat onurlandırıyor, ama hisse senedi genellikle ne yazık ki bir işyeri olduğu ve devam ediyor. Stok doldurulan olabilir sanki iPad içine istediğiniz tam renk ve depolama miktarı görmüyorsanız, gün içerisinde tekrar kontrol edin.

Sam Byford / Verge

Nintendo 2DS XL Konsolu ile el 7 Mario Kart yüklü Walmart 100 $ ‘ dır (üzerinden Slickdeals). Genellikle Amazon ve diğer perakendeciler de 150 $maliyeti, ama Walmart şu anda 2DS XL satış gibi görünüyor, sadece büyük perakendecisi. Eğer birini bulmak zor bir zaman varsa, genellikle Walmart maliyeti daha az için alabilirsiniz. Tüm Oyun 3D platform, XL, 2DS için Piyasaya büyük oyun var, 3D etkisi hariç.

More on this topic

Popular stories