Hindistan VIX daha da soğuması, 30 düzeyleri için beş santim daha yakın, ama sermaye piyasaları arkasında en kötüsü?

Related Articles

Analistler ve Dalal Street uzmanları Mart seviyelere inerken Hindistan VIX haberi geri boğalar ve ayılar arasında çetin bir mücadele getirebilir gibi bir tutam tuz ile alınması gerektiğini söylüyorlar.

Hint sermaye piyasaları korku göstergesi, Hindistan VIX Endeksi yüksek ve daha yüksek Mart ayı boyunca inçlik bir şeyler vardı. S&P BSE Sensex 12,000 puan ya da %32 ve Şık 50 7,500 aşağı seviyelere daldı tepetaklak olduğunda bu oldu. Ancak, o zamandan beri Hindistan VIX ölçekli ve şimdi Mart ayının ilk haftasında olduğu aynı seviyede oturuyor. Son birkaç gün içinde, Endeksi 30 ve 31 düzeyleri arasında atlamalı oldu. Bu kötü hisse senedi piyasaları arkasında veya Mart dehşet bir tekrar bir göstergesi olduğu anlamına gelebilir.

Analistler ve Dalal Street uzmanları Mart seviyelere inerken Hindistan VIX haberi geri boğalar ve ayılar arasında çetin bir mücadele getirebilir gibi bir tutam tuz ile alınması gerektiğini söylüyorlar. “Sermaye piyasaları şimdi tekrar bu gördüklerimiz payı getirisi ile her zaman sonu kötü, son birkaç gündür gördüğümüz bir ayı piyasası Rallisi olduğunu ve o, doğru başlıyor,” Vishal Wagh, Araştırma Başkanı, Bonanza Portföy Finansal Express Online söyledi. 18 Mayıs ayından bu yana, BSE Sensex %14 4.000 puan ya da yakın arttı. Belirsizlik hala nasıl Hindistan Inc üzerinde büyük tezgah. arka ayakları üzerinde şimdiye kadar Hindistan’da en fazla 2 bin kişi enfekte olan Corona salgını ortasında alacak.

Hint hisse senedi piyasalarında oynaklık 83.61 gibi yüksek Sensex ve Şık tarihinde hisse senetlerinin çoğu bu yılın başında neredeyse hayal bile edilemeyen seviyelere tepetaklak olduğunda Mart ayının son haftasında artış olmuş. S ranganathan bunu şöyle, Araştırma Başkanı, LKP Menkul Kıymetler “en Şık 50 Hindistan VIX yüksek oldu ve o zamandan beri gelmiş 7500 civarında seviyeleri iken,” dedi. “Temelde banka şık tarafından oluşturulmuş, piyasa oynaklığı bir sürü oluşturur bir dizin değildir. Anlamlı çok rahat seviyelere gelmiş genel olarak oynaklık derecesini ölçmek için dizini kullanarak hislerim bana,” dedi. Ama pazarları için outlook ranganathan bunu şöyle göre tahmin etmek zor kalır. “Eğer hükümet reformları görürsek bu noktada üç yıldır kayıp olmasından sonra gerekli olan daha geniş katılımlı, göreceğiz. Pazar için umut budur. Burada, boğalar ve ayılar arasında iyi bir mücadele olacak” dedi.

Hindistan hisse senedi piyasası için uzun vadeli eğilim aşağı kalır Vishal Wagh göre. “Yine Hindistan VIX için 40-45 seviyeleri bekliyoruz. 30 seviyeleri etrafında uzun süre konsolide oldu ama aşağı gitti, bu yüzden oynaklık geri ve ayılar takip edilebilir değil.” diye ekledi. Şu anda, piyasalar ve mitinge açan ülke genelinde işletmelerin açılması sevinç, analistlere göre. Şık 50, 11 Mart ayından bu yana ilk kez, Çarşamba günü 10.000 mark test ederken Sensex yeşil altıncı ardışık gün için sona erdi, 284 puan.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories