Amazon ‘sıçrama tahtası satış”için 22 Haziran yaz satış planları

Related Articles

Onu Billie, Depo görevlisi, plastik Thornton, Colorado Amazon yerine Merkezi’nde kutu palet sarar.

Helen H. Richardson| The Denver Post | Getty Images

Amazon şirketin yıllık Prime Gün olay Corona salgını etkileri ve gecikme duygu satıcılar için bir destek sağlamak için tasarlanmış “Yaz indirimi” olay için bir tarih belirledi.

Şirket satıcılar için erken 22 Haziran Salı günü “Moda Yaz Satış Etkinliği” ne ev sahipliği, CNBC tarafından izlendi bir belgeye göre olduğunu bildiren bir haber gönderdi. Tanıtım etkinliğine katılım daveti “olduğunu fark diyor sadece” ve bir yerde uzun 7 ila 10 gün çalıştırmak bekleniyor.

“Heyecan ve başlangıca satış,” fark Devletleri sürücü için en Büyük Yaz Satış etkinliği yapıyoruz. “Müşteri nişan sürücü, katılımınızı istiyoruz.”

Bu ay yaz satışa hosting olan bir Amazon sözcüsü CNBC doğruladı.

“Büyük Stil Satışı bu ay gerçekleşmesi planlanıyor ve köklü hem de daha küçük moda markaların mevsime ilgili anlaşmalar yer alacak,” sözcüsü yaptığı açıklamada. “Markalar bu olay için büyük bir küresel müşteri tabanı ile bağlanmak yardım etmek için çok mutluyuz.”

Amazon hala adında değil, ama Gökyüzünde “en Büyük Satış çalışma adı verilen bu olay, etrafta detayları tamamlamak olduğunu.” Şirket etkinlik için açılış sayfaları sonuçlandırılması sürecinde ve Çarşamba günü, gün sonuna kadar en az %30 indirim ile ürün için fırsatlar sunmak için satıcı istedi.

Öğeleri satışın bir parçası olarak veya Prime abonelerine kısıtlı olup olmayacağını indirimli ne olacağı belli değil.

Olay Amazon’un yaz fiyatları stratejide bir değişiklik gösterir. Amazon genellikle iki günlük yaz satış olayını, Başbakan Günü ev sahipliği yaptı, Temmuz ortasında. Ancak son raporlar, şirketin kendi depoları Corona nedeniyle siparişlerde bir artış yönetmeye devam olarak Eylül ayına kadar seçim olayını erteleme olacağı yönünde.

Yaz satışı büyük olasılıkla bazı perakendeciler, depolar, onların son aylarda biriken fazla stok satmak yardımcı olacaktır. Mart ayında, alışveriş kağıt havlu ve Mayıs ortasına kadar ev ve tıbbi mal sevkiyatı öncelik zorunlu olan el dezenfektanı, gibi temel öğeleri için emir ile Amazon web sitesine akın etti.

Diğerleri Amazon’un yardım yüz maskeleri gibi isteğe bağlı öğeler satarak olmadan veya dişliler ve gemi öğeleri değiştirebiliyor iken yüzüstü bıraktı, onlar gibi bu kategorilerin dışında mal teklif eden bazı satıcılar hissettim.

Amazon’un depolarında işlemleri yavaş normale son haftalarda döndü. Satıcılar şimdi yaz satışın yanı sıra Başbakan Gün katılmak için, birçoğu kayıp satış için son birkaç ay içinde telafi etmek için bir fırsat olarak indirim olayları görüntüleme ile istekliydiler.

More on this topic

Popular stories