Nasıl gider Corona yayılır bu üzücü hikaye oku

Related Articles

Şu anda, 104.000’den fazla Amerikan askeri öldü Corona ve 1,8 milyondan fazla enfekte olmuş. Corona özellikle bazı ülkeler yavaş yavaş yeniden ve şimdi normal gibi görünüyor ne olursa olsun dönmek çalışırken ABD genelinde aileler üzerinde yarattığı, var yıkım başının etrafında sarmak için zor olabilir.

Pandemik serisi yıldız Sesler bir parçası olarak, Washington Post bir birinci şahıs hesabı var anne şüpheli Corona, geçen ay ölen huzurevinde bir işçinin. Francene Bailey Corona belirtiler haftalarca acı olmuştu ve ailesiyle uzak durmaya çalışıyordu.

Şey, çok zor başından itibaren dikkatli olmaya çalışıyordum. Dikkat etmeyen insanlardan biri gibi değil. Bir bakım evinde çalışıyorum. Hızlı bu virüsü nasıl biliyordum. Sakinlerinin birkaç Mart ayında ateş yükselmeye başlar başlamaz, maske satın almak için internete baktım. Doğru koruyucu malzeme yoktu, ve ben bakım Yardımcısı olunca mesafe sosyal alabilirsiniz.

Bailey eve bir baş ağrısı ile geldi, öksürmeye başladı ve fiziksel olarak evin geri kalanından kendini izole, ilgili 70 evine ilaçlar sundu ve onu sürekli kontrol eden yaşındaki annesi de dahil olmak üzere.

Ama anaç kaygı verici bir an boyunca, yüz maskesini indirdi.

Nefes nefese ve ağlamıştım. Ben konuşamam. Maskeni söyledi:“. Hava girsin.”

Aşağı boynuma maskemi çıkardım, ve beni tuttu. İhtiyacım vardı ve yardıma ihtiyacı vardı. Yüzlerimiz birbirine değiyor. Onun için nefes alıyordum. Hiçbir şey düşünmüyordum. Yine sakindim kadar ona yaslandım ve sonra maskemi koydum ve yukarı çıktım.

Birkaç gün içinde, Bailey anne bir öksürük vardı ve bir hafta içinde hastaneye kaldırıldı. On gün sonra annesi öldü.

Olması Bailey ailesi Corona hikaye anlat Post kendi sözleriyle özellikle eziyor. Annesi de yakaladı, daha ziyade, çalıştığı huzurevinde koruyucu ekipman eksikliği suçlayarak daha bulaşıcı bir virüs yakalamak için kendini suçluyor, ya da (suçu açıkçası ait olduğu) patlak alınmasında hükümet yetkililerinin beceriksizliği.

Yüzünü bir maske ya da sosyal mesafe pratik ya da neden bir dahaki sefere birisi soru yoksa ölümcül bir virüs Yayılmaya Karşı önlemler, Francene Bailey’nin hikayesi gösterin. Kolay bir okuma değil, ama konu bu diyebiliriz.

More on this topic

Popular stories