HP Omen 15 oyun dizüstü şık yeni bir tasarıma sahiptir

Related Articles

HP 15 Omen, güçlü, giriş seviyesi oyun dizüstü en yeni sürümünü yayımladı. Bir seçebilirsiniz AMD ya Intel sistemi — hem $999 başlayarak 2 Haziran ‘ da satışa sunulacak.

Bazı iç yükseltmeleri, ama muhtemelen ilk fark edeceğiniz şey yeni İşaret tasarım. Ürün HP Omen masaüstlerinde görünür) benzer güzel mavi elmas bir logosu var. Aşağıda kontrol ve önceki modellerde gördüğümüz eski VoodooPC amblemi arasında bir tezat olduğunu göreceksiniz. Ayrıca yeni bir modern grafik avuç bakıyorum, her şeyi uzun 22.5 mm selefinden daha yüzde 11 daha ince. 15.6-inç ekran Yeni 180 derecelik bir menteşe tarafından desteklenir.

HP yeni tasarım çok fonksiyonlu bir BİLGİSAYAR olarak Omen yeniden konumlandırmak gerekiyordu, oyunlar gibi iş veya tarama için bir dizüstü bilgisayar isteyen kullanıcılar için yemek olduğunu söylüyor. Ve kesinlikle daha iyi bir ofis veya kahve dükkanı ayar içine karışımı olabilecek bir estetik alıştığımız Alametlerinden daha basit ve sofistike bir görünüm var — şimdi bir Helios 300 daha Razer Blade için çok daha yakın.

Diğer özellikleri bakımından, GeForce RTX 2070 Süper Max-Q ve Intel Core i7 H-serisi veya AMD bir Ryzen 7 saat serisi ile yapılandırabilirsiniz. Bu AMD bir varyant sunmak için, ve ayrıca iki renk seçeneği ile ilk önce Omen serisi; Intel sistem siyahtır ve AMD sistem Gümüş geliyor. Ayrıca (DDR4) RAM 32 alıcaksın ve 1 TB PCI SSD veya çift PCI RAID 0 SSD destekler. Tuş takımı paneli, UHD 120 Hz bir panel veya II, 300 Hz bir panel seçebilirsiniz.

HP Omen 15 yeni elmas logosu

Yeni yıl, yeni logo.
HP

HP, 16, şirketin ilk 16 inç oyun bilgisayarı Pavilion Oyun duyurdu. 16 inç oyun dizüstü bilgisayarlar her gün göremeyeceğin bir boyutu var; HP şasisi diğer 15 ile karşılaştırılabilir inç oyun ince çerçeveler sayesinde dizüstü bilgisayarlar diyor. (HP ekran “micro-edge bezel ekran”der.)

Pavilion oyuncular gerçek oyun performansını izleyip yardımcı olan yüklü ayrıca Omen komuta merkezi ön gelmek çizgisini ilk 10 Nesil Core i7 ve GeForce RTX 2060 Max-Q -,-zaman ile birlikte geliyor.

16 Pavilion Oyun Haziran ayında 799 $başlayan kullanılabilir.

More on this topic

Popular stories