Facebook daha kolay toplu utanç verici eski mesajları silmek yapma-

Related Articles

Facebook kullanıcıları eski mesajları silmek sağlayan Yönetme Etkinliği olarak adlandırılan yeni bir özellik başlatıyor. Toplu olarak tek bir mesaj silmek için kullanılan olabilir, ve Facebook bunları belirli bir zaman aralığında ya da belirli kişilerle mesajları bul yardım için filtreleme seçenekleri sunacak diyor. Özelliği ilk mobil uygulamalar Facebook gelecektir.

Facebook göre, özelliği kolay Facebook bugün kim daha doğru yansıtacak şekilde varlığını düzenlemek için yapmak amaçlı “olduğunu.” Birisi çalışan tam zamanlı üniversite sonra başlamak veya eski bir ilişki hatırlatan mesajlar çıkarmak üzereler eski içeriği kaldırmak isteyebilecek bir örnek olarak gösteriyor.

Mesajlar kategori, tarih, ya da insanlar tarafından filtre, ve sonra tek tek ya da toplu olarak silinebilir.
Görüntü: Facebook

Zaman çizelgesinde bir post kaldırmak için farklı seçenekler bir çift vardır. Ortak görüş hemen kaldırıldı ama kalıcı olarak sadece 30 gün sonra silinir çöp gönderilebilir. (Mesaj el er silinebilir.) Alternatif olarak, bir post artık ortak değil ama yine de özel olarak görülebilir anlamına gelir arşivlenmiş olabilir.

Twitter eski mesajları silmek isteyebilirsiniz başka bir ortak platform. Ancak, şirket henüz eski tweetler yoksa kötülemek için ya da insanlar için rahatsız edici bir girişim kazılıp bir sorun olduğu kanıtlanmıştır resmi bir toplu silme aracı, sağlamak zorundadır. Twitter’da resmi bir araç yokluğunda, çeşitli üçüncü taraf tweet silme hizmetleri türedi.

Yönetmek Aktivite kullanıcıların verileri üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için Facebook en son girişimi. Geçen yıl, son olarak kullanıcılar Facebook hesabından web tarama verilerini bağlantısını sağlayan Geçmişi aracı başlatılmıştır. Ancak, adına rağmen, Geçmişi bu veri silmez; sadece ve Facebook hesabınız arasındaki bağlantıyı kaldırır.

More on this topic

Popular stories