2020’de hangi stoğa yatırım yapacağınızı öğrenin

Related Articles

Ona herhangi bir para vermeden önce bir komisyoncu ününü kontrol edin. Onların arka plan araştırmak için zaman ayırarak, sabit Kazanılan nakit sizi çalacak rouge broker önleyebilirsiniz.

Eğer borsaya para yatırım yaparken, mümkün olduğunca basit şeyler tutmak önemlidir.

Beklentileriniz, piyasaları en sık yöneten öngörülemeyen koşulları tahmin etmeye çalışmak yerine, ticaretin gerçeklerini yansıttığında daha fazla başarı elde erecektir. Kar elde etmek için gerekli olan süre boyunca hisse senetlerini stokunuzda tutun.

Portföyünüzü birkaç ay içinde sürekli olarak yeniden değerlendirmek önemlidir. Bu önemlidir, çünkü ekonomimizin sürekli değişen bir varlık olmasıdır. Bazı sektörler diğerlerinden daha iyi yapmaya başlayacak, hatta onları modası geçmiş hale getirecek. Yatırım yapılacak en iyi finansal enstrümanların yıldan yıla değişmesi olasıdır. Bu nedenle değişen zamanlarda portföyünüzü güncel tutmak önemlidir.

Piyasaları zamanlamaya bile kalkışmayın. Tarih, en iyi sonuçların uzun bir süre boyunca borsaya eşit miktarda para yatıranlara gittiğini kanıtlamıştır. Aylık gelirinizin ne kadarını yatırabileceğinizi öğrenin. Sonra, düzenli olarak yatırım bir alışkanlık haline getirmek ve onunla sopa.

Size daha fazla esneklik sağlayan bir broker istiyorsanız, hem geleneksel hem de çevrimiçi hizmetler sunabilen brokerlar arayın. Bu, yükün yarısını işleyebilir ve bir profesyonel hisse senedi portföyünüzün diğer yarısını işleyebilir. Bu melez strateji hem profesyonel yatırım tavsiye unsurları ile sağlayabilir ve aynı zamanda kendi yatırım becerilerini uygulama.

Kısa satış size elinizi çalışırken zevk olabilir bir seçenek olabilir bir seçenek olabilir. Bu strateji, broker kredi hisse senetleri borçlanma içerir. Yatırımcı daha sonra hisse senedi fiyatı düştüğünde daha sonra hisse senedi satacak.

Yeteneklerinizi bilmek ve biraz içinde kalmak. Yardım almadan veya çevrimiçi bir broker kullanarak yatırım yapacaksanız, bir indirim aracısı kullanın ve bilgili olduğunuz şirketlere yatırım yapmayı görünün. Muhtemelen çalıştığınız bir sektörde şirketler hakkında iyi bir yargı var, ama gerçekten petrol kuleleri yapmak şirketler hakkında çok şey biliyor musunuz? Yatırım kararlarını bir profesyonele bırakın.

Çalıştığınız bir şirkete çok fazla para yatırmayın. Çalıştığınız bir işletmede hisse senedi sahibi olmak gurur verici görünse de, önemli bir risk taşır. İşvereninize olumsuz bir şey olursa, hisse senedi yatırımınız ve ücretleriniz tehlikede olacaktır. Ancak, duş indirimli bir oran alırsanız, şirket paranızın bir kısmını yatırım değer olabilir.

Nakit her zaman kar etmez. Nakit akışı herhangi bir mali durumun anahtarıdır, bu nedenle yatırımlarınızın gelişmek için nakite ihtiyacı olduğunu unutmayın. Bu yeniden yatırım yapmak ya da sadece kazanç harcamak iyidir, ama hemen faturaları ödemek için elinizde yeterli nakit tutmak için emin olun. Eğer bir şey size meydana gelecek durumda güvenli bir yerde saklanan yaşam giderleri acil bir fon tutmak emin olun.

Hisse senedi fiyatı söz konusu olduğunda esnek olun. Matematiğin kaçınamadığınız bir kuralı, bir varlığın ne kadar yüksek fiyatlı olursa, karşılığında o kadar az miktarda alacağınızdır. Hisse başına 50 dolar abartılmış gibi görünen bir hisse, hisse başına 30 dolara düştüğünde öldürücü bir anlaşma gibi görünebilir.

Daha riskli ve potansiyel olarak daha karlı seçeneklere dallanmadan önce kanıtlanmış ve güvenilir hisse senetleri ile yatırım kariyerinize başlayın. Eğer ticaret için yeni iseniz, bu teklif daha düşük risk olarak şirketlerin daha büyük hisse senetleri içine bakmak. Küçük şirketler hızlı büyüyebilir, ama çok yüksek risk altındadırlar.

Temettü ödeyen hisse senetlerine yatırım yapmaya düşünmelisin. Hisse senedinin değeri yükselirse, temettüler doğrudan alt satıra eklenen bir bonus haline gelecektir. Onlar da periyodik gelir iyi bir kaynak olabilir.

Bazen, kurumsal yönetim ekipleri hisse senedinizin sadece yüzde beşini tutar, döngüsel bir hisse senedi makroekonomik koşullar nedeniyle düşük performans gösterir. Bu gibi durumlar, bu özel stoktan uzak durmak için güçlü bir uyarı işaretidir.

Herhangi bir hisse senedine yatırım yapmadan önce, hedeflerinize nasıl uyduğunu anlayın. Düşük riskli ticaret yoluyla gelir elde etmek isteyebilirsiniz veya portföyünüzü çeşitlendirmek isteyebilirsiniz. Hedeflerinizi bilmek daha kolay ulaşmak mümkün kılan bir strateji geliştirmek için yapar.

Yukarıdaki yatırımlar anlayışınızı vermiş olmalıdır. Borsada her zaman istediğiniz başarıyı elde edebilmeniz için bu tavsiyeyi uygulamaya koyun. Yüksek gelirli olarak öne çık!

More on this topic

Popular stories